Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
okosalma

A kezdet, avagy bele a közepébe

Győrfi Marianna · 1 éve
Okos liszt, okos cukor...minden okos körülöttünk. Én arra szeretnék rávilágítani, hogy a zöldségek és a gyümölcsök mennyire fontosak. Mindig is a kedvenceim voltak, de most - éppen kilenc nappal ezelőtt - csak ezeket fogyasztom. Gyümölcsöt és zöldséget, méghozzá kizárólag nyersen. Hm...mennyei!
Ma reggel pedig megszületett az ötlet, hogy blogomban osszam meg a napjaimról, étkezésemről szóló gondolataimat. Nem fogyókúrázom, ez annál magasabb rendű és fontosabb. Valami új kezdődött!
Gyertek velem! Ínycsiklandó lesz! 
Okosalma
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Mask · 4 napja
A kerekférgekkel szembeni expozíciót korlátozhatja, elkerülve a nem biztonságos ételeket és a vizet.  A közvetlen környezet tisztántartása is segít. Ez magában foglalja az egészségtelen körülményeknek kitett ruházatot és a főzőfelületek tisztítását is. (http://enjoyz.blogolok.hu/a-parazitak-tisztitasa-es-etrendje-5313)
Győrfi Marianna
Sziasztok! Mától ezen az oldalon osztom meg gondolataimat arról, én hogyan látom az egészséges életmódot, a gyümölcsök, zöldségek fontosságát. Kedvencen természetesen mind közül a legfinomabb, így lett a nevem: "okosalma".